Showing posts with label Enigil. Show all posts
Showing posts with label Enigil. Show all posts

Tuesday, December 22, 2020

Get ADM-211 PDF Dumps for Simple Good results: Realexamdumps.com


 Question: 1


A sales manager is receiving an "insufficient privileges" error when viewing a contact. The contact

owner is under the manager in the role hierarchy. What is the reason the sales manager is not able to

view the contact?


A. The contact owner has not selected the option to share contacts with others in the role hierarchy.

B. The contact sharing settings are private, so access to the record is limited to the contact owner and

system administrator.

C. The account sharing settings are controlled by the parent, and the account owner is not under the

sales manger's role.

D. The contact sharing settings are controlled by the parent, and the account owner is not under the

sales manager's role.


Answer: C


Question: 2


Who can collaborate about your business with Salesforce Communities? Select 3


A. Partners

B. Suppliers

C. Competitors

D. Customers

E. Employees


Answer: A, D, E 


Question: 3


Milestone actions determine what happens during a case support process and can trigger what type

of workflow actions?

Select 3


A. SLA Breach

B. Success

C. Violation

D. Entitlement Breach

E. Warning


Answer: B, C, E 


Question: 4


Service Entitlements in Service Cloud help you to: Select 3


A. Track your supplier performance.

B. Track the service levels you provide to your clients.

C. Verify if your customer is eligible for support.

D. Define and maintain service contracts.


Answer: B, C, D 


Question: 5


How to create a report showing Company growth Year after Year. What function to use ?


A. PREVGROUPVAL

B. DATEVAL

C. PRIORVALUE

D. PARENTGROUPVAL


Answer: A


Question: 6


With Salesforce Knowledge integrated into your community, your customers can: Select 3


A. Access knowledge articles

B. Automatically access your customer accounts, contacts and opportunities.

C. Submit Cases

D. Access Self Service resources


Answer: A, C, D 


Question: 7


When will account assignment rules automatically assign an opportunity to a territory


A. When opportunity has no assigned territory and account has been assigned to a territory

B. Account ownership was changed

C. Account has no assigned territory

D. Account has multiple territories


Answer: A 


Question: 8


Which of the following are current limitations of Salesforce Knowledge? (@Winter 18) Select 3


A. You can have up to 100 groups in each category.

B. You can have up to 100 categories in each group.

C. You can define up to 5 category groups with only 3 active at any time.

D. You can define up to 5 category groups.

E. You can define up to 50,000 articles in total.


Answer: B, C, E


Question: 9


The administrator at Universal Containers wants to improve data quality by ensuring that all

accounts have a Billing State/Province based upon the Billing Postal Code for that account. How

can this be achieved? Choose 2 answers


A. Use validation rule to do a VLOOKUP of the Billing Postal Code to a custom object that

maps postal codes to states/provinces

B. Use a trigger that populates Billing State/Province based on a custom object that maps

postal codes to states/provinces

C. Use validation rule to do an HLOOKUP of the Billing Postal Code to a custom object that

maps postal codes to states/provinces

D. Use a workflow that populates Billing State/Province based on a custom object that

maps postal codes to states/provinces


Answer: A, D 


Question: 10


Which features make repetitive actions in the Service Console quicker and easier for agents?

Select 3


A. Email Templates

B. Quick Text

C. Macros

D. Heuristic Logic

E. Predictive text


Answer: A, B, C 


Latest Microsoft AI-100 Practice Exam Questions | Pass AI-100 Exam in First Attempt



 Question: 1


Which two services should be implemented so that Butler can find available rooms based on the

technical requirements? Each correct answer presents part of the solution.

NOTE: Each correct selection is worth one point.


A. QnA Maker

B. Bing Entity Search

C. Language Understanding (LUIS)

D. Azure Search

E. Content Moderator


Answer: AC 


Explanation:


References:

https://azure.microsoft.com/en-in/services/cognitive-services/language-understandingintelligentservice/


Question: 2


Which RBAC role should you assign to the KeyManagers group?


A. Cognitive Services Contributor

B. Security Manager

C. Cognitive Services User

D. Security Administrator


Answer: A


Explanation:


References:

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/role-based-access-control/built-in-roles


Question: 3


You need to recommend a data storage solution that meets the technical requirements.

What is the best data storage solution to recommend? More than one answer choice may achieve the

goal. Select the BEST answer.


A. Azure Databricks

B. Azure SQL Database

C. Azure Table storage

D. Azure Cosmos DB


Answer: B


Explanation:


References:

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/architecture/example-scenario/ai/commerce-chatbo


Question: 4


You need to design the Butler chatbot solution to meet the technical requirements.

What is the best channel and pricing tier to use? More than one answer choice may achieve the goal

Select the BEST answer.


A. standard channels that use the S1 pricing tier

B. standard channels that use the Free pricing tier

C. premium channels that use the Free pricing tier

D. premium channels that use the S1 pricing tier


Answer: D


Explanation:


References:

https://azure.microsoft.com/en-in/pricing/details/bot-service/


Question: 5


You need to meet the testing requirements for the data scientists.

Which three actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution.

NOTE: Each correct selection is worth one point.


A. Deploy an Azure Kubernetes Service (AKS) cluster to the East US 2 region

B. Get the docker image from mcr.microsoft.com/azure-cognitive-services/sentiment:latest

C. Deploy an Azure an Azure Container Service cluster to the West Europe region

D. Export the production version of the Language Understanding (LUIS) app

E. Deploy a Kubernetes cluster to Azure Stack

F. Get the docker image from mcr.microsoft.com/azure-cognitive-services/luis:latest

G. Export the staging version of the Language and Understanding (LUIS) app


Answer: EFG


Explanation:


Scenario: Data scientists must test Butler by using ASDK.

Note: Contoso wants to provide a new version of the Bookings app that will provide a highly available,

reliable service for booking travel packages by interacting with a chatbot named Butler.

E: The ASDK (Azure Stack Development Kit) is meant to provide an environment in which you can

evaluate Azure Stack and develop modern applications using APIs and tooling consistent with Azure in a

nonproduction environment.

Microsoft Azure Stack integrated systems range in size from 4-16 nodes, and are jointly supported by a

hardware partner and Microsoft.

F: The Language Understanding (LUIS) container loads your trained or published Language

Understanding model, also known as a LUIS app, into a docker container and provides access to the

query predictions from the container's API endpoints.

Use the docker pull command to download a container image from the

mcr.microsoft.com/azurecognitiveservices/

luis repository:

docker pull mcr.microsoft.com/azure-cognitive-services/luis:latest

G: You can test using the endpoint with a maximum of two versions of your app. With your main or live

version of your app set as the production endpoint, add a second version to the staging endpoint.


Reference:

https://docs.microsoft.com/en-us/azure-stack/asdk/asdk-what-is

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/luis/luis-container-howto

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/luis/luis-concept-tes


Exin ASM Dumps | ASM Practice Test Questions | Realexamdumps.com


 Question: 1


Your team uses Story Points to estimate User stories.

Halfway through a Sprint, you are not seeing the progress you expected. The Team feels some Stories

are not estimated correctly, when compared to other Stories.

How should you address this?


A. Complete incomplete Stories

B. Increase or re-estimate Velocity

C. Re-estimate all small Stories

D. Switch to using Ideal days


Answer: A 


Question: 2


Why is a Product Owner not allowed to define the workload of the Development Team for a new

Sprint?


A. This conflicts with the principle of Self-Management of the Development Team.

B. The Product Owner does not know the velocity of the Development Team.

C. The Scrum Master is responsible for the velocity of the Development Team.

D. The Scrum Master and the Product Owner must agree on the workload of the Development Team.


Answer: A 


Question: 3


What is one of the most difficult challenges you face when transitioning your software development

team to Scrum?


A. Introducing certain technical practices

B. Team members may already have their hands full

C. Too rapid improvements are possible


Answer: B


Question: 4


Your organization found that the Product Owner is consistently under more pressure than the

developments and other participants in the project.

What is common solution for that?


A. Compiling a list with Product Owner tasks