Question: 1
Universal Containers wants to understand all of the configuration changes that have been made over
the last six months. Which tool should an administrator use to gather this information?
A. Setup Audit Trail
B. Debug Log
C. Custom Report Type
D. Network Access Settings
Answer: C
Question: 2
What are two capabilities of the content delivery feature of Salesforce Content?
Choose 2 answers
A. Associate the content delivery with a Salesforce record.
B. Password protect content deliveries that contain sensitive data.
C. Customize the URL assigned to the content delivery.
D. Encrypt certain content delivery files.
Answer: A, B
Question: 3
Sales users need an easy way to let their colleagues know when they go on vacation. Multiple Books
How should the Administrator accomplish this task quickly?
A. Create a workflow rule to send an email alert about the user's vacation dates.
B. Enable Out of Office Message" functionality in Chatter.
C. Enable Outlook Sync with Salesforce.
D. Use Process Builder to add the users vacation dates to the department calendar.
Answer: B
Question: 4
Which three features can automatically create a Case?
Choose 3 answers
A. Web -to -Case
B. Process Builder
C. Lightning for Outlook
D. Email -to -Case
E. SMS-to-Case
Answer: A, B, D
Question: 5
Which three settings are controlled by a users profile?
Choose 3 answers
A. Locale settings
B. Field -level security
C. a Record type assignment
D. Feature license assignment
E. Assigned apps
Answer: B, C, E
Question: 6
A series of new report folders has been created. Which set of folder sharing options are available in
Salesforce Classic to assign these new folders to the appropriate Salesforce users?
A. Managers, Profiles, Public Groups, Roles, and Role and Subordinates
B. Profiles, Roles, and Role and Subordinates
C. Users, Managers, Public Groups, Roles, and Role and Subordinates
D. Users, Public Groups, Roles, and Role and Subordinates
Answer: D
Question: 7
Customers are requesting custom colored containers, which are not currently part of the standard
inventory. Management has decided to add custom coloring as an add-on item in
Salesforce. Which action should the Administrator take to allow sales users to add custom coloring to
the total Opportunity Sale?
A. Add Custom Coloring as a new Product in a Pricebook.
B. Add Custom Coloring as a new Product in an Order.
C. Add a new field on the Opportunity labeled Custom Coloring.
D. Make a new custom object related to Opportunities for Custom Coloring
Answer: C
Question: 8
A Lightning for Outlook layout can be assigned to which two options?
Choose 2 answers
A. Profile
B. Team
C. User
D. Role
Answer: AC
Question: 9
Sales reps are supposed to create a record on a child object of Opportunities called Survey Request
when an Opportunity is moved to Closed Won. The VP of Sales Operations has
indicated that this doesn't always happen or the rep doesn't populate all fields correctly. The system
administrator has been asked to remove permissions from Sales to create these
records and automate record creation.
Which tool should be used?
A. Workflow
B. Approvals
C. Visual Flow
D. Process Builder
Answer: C
Question: 10
Universal Containers wants to ensure that High Priority cases get responded to in at least 4 hours or
wants them escalated to a Queue called "High Priority Queue." How should an
Administrator configure the Case management process to implement this requirement?
A. Create an Assignment Rule to assign all Cases where Status = High to the High Priority Queue.
B. Create an Escalation Rule to assign all Cases where Status = High to the High Priority Queue
based on the last modification time and set the Age Over to 4 (Hours).
C. Create a Case Milestone to assign all Cases where Status = High to the High Priority Queue
based on the last modification time and set the Age Over to 4 (Hours).
D. Create an Escalation Rule to assign all Cases where Status = High to the High Priority Queue
based on when the Pencil & Paper case is created.
Answer: B
No comments:
Post a Comment